ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Υποστήριξη στο 6ο Διεθνές Συνέδριο για τα Μαμούθ και τους Συγγενείς τους.


Το Διεθνές Συνέδριο για τα Μαμούθ και τους Συγγενείς τους (ΔΙΣΜΑΣ) είναι το σημαντικότερο γεγονός ανάμεσα στους ειδικούς επιστήμονες στον τομέα όλων των προβοσκιδωτών (μαστόδοντες,στεγόδοντες,μαμούθ,ελέφαντες κ.λπ.)με τη συμμετοχή των κορυφαίων παλαιοντολόγων,βιολόγων και γενετιστών από όλο τον κόσμο.Στα συνέδρια αυτά οι επιστήμονες ανταμώνουν για να μοιραστούν γνώσεις και πληροφορίες και να αναπτύξουν...νέες ιδέες για την καλύτερη γνώση,τόσο πάνω στα εξαφανισθέντα προβοσκιδωτά, όσο και στους σημερινούς ελέφαντες.

Το πρώτο συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), ακολούθησαν στο Ρότερνταμ (Ολλανδία), Ντόσον Σίτι, Klondyke (Καναδάς), Jakutsk, Jakutia (Ρωσία),Ρώμη (Ιταλία),Hot Springs,Νότια Ντακότα (ΗΠΑ) και Le Puy-en-Velay (Γαλλία).Εκτός από τα επιστημονικά αποτελέσματα,η έλευση 160 και πλέον επιστημόνων οδήγησε σε αξιοσημείωτη τουριστική ανάπτυξη των διαφόρων περιοχών.
Η πραγματοποίηση ενός τέτοιου συνεδρίου στη χώρα μας, το Μάϊο 2014, όπου πάνω από 150 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο (Αυστραλία,Ιαπωνία,Κίνα,Σιβηρία,Μεξικό,Αφρικά,ΗΠΑ,Ευρώπη κ.λπ.) θα παραβρεθούν για μια εβδομάδα στη Δ. Μακεδονία,θα αποτελέσει τον καλύτερο τρόπο θετικής διαφήμισης της Ελλάδας,της φιλοξενίας των Ελλήνων,της άψογης οργάνωσης λόγω εμπειρίας,και φυσικά του μοναδικού φυσικού κάλλους της Β.Ελλάδας.
Αλλά πάνω από όλα,οι επιστήμονες θα αντικρύσουν για πρώτη φορά τον περίφημο μαστόδοντα της Μηλιάς με τους μεγαλύτερους χαυλιόδοντες στον κόσμο (5.02μ.) που καταχωρήθηκαν στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες 2011 και τον Στεγόδοντα (προβοσκιδωτό) της Σιάτιστας.
Παράλληλα ένα τέτοιο συνέδριο θα έχει άμεσα κοινωνικά οφέλη για τους πολίτες με διαδραστικά γεγονότα,που αφορούν κυρίως τα παιδιά (παιχνίδια με ζωγραφιές ελεφάντων,ανασκαφές απολιθωμάτων,κατασκευές μαμούθ από πηλό,παραμύθια κ.α.).Τέλος θα προσφέρει οικονομικά οφέλη για τον τόπο,μέσω των μετακινήσεων,διαμονής,σίτισης και αγοράς αναμνηστικών και τοπικών προϊόντων.
Το Συνέδριο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την τοπική κοινωνία να δραστηριοποιηθεί και να προωθήσει τα διάφορα τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες στους Συμμετέχοντες. Μέσα από το δίκτυο του Συνεδρίου αυτού, η απήχηση των προϊόντων μπορεί να φτάσει σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Ενδεικτικά,και για την καλύτερη προετοιμασία,σας αναφέρουμε τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε:
-Απευθείας οικονομική ενίσχυση μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
-Προσφορά διαφόρων αντικειμένων ή υπηρεσιών σχετικών με το Συνέδριο, τα οποία θα δοθούν στο συνέδριο.
-Προσφορά προϊόντων ή υπηρεσιών στους συμμετέχοντες με τη μορφή προσφοράς ή έκπτωσης.
Το όνομα του χορηγού θα αναγραφεί στην ιστοσελίδα και στα έντυπα του συνεδρίου,ενώ θα δοθεί στους συμμετέχοντες χάρτης της πόλης όπου θα σημειώνονται τα διάφορα καταστήματα και οι αντίστοιχες προσφορές.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου ΔΙΣΜΑΣ
Τμήμα Γεωλογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο 54 124 Θεσσαλονίκη, lilits@geo.auth.gr,
Τηλ. 2310 998517, Κιν. 6977253836

Eυαγγελία ΤΣΟΥΚΑΛΑ
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
Γεωλόγος-Βιολόγος-
 Δρ. Παλαιοντολογίας



1 σχόλιο:

Erblina είπε...

Θέλω να ευχαριστήσω τη Δρ Έλεν που έφερε πίσω την αγαπημένη μου με τα ξόρκια της αγάπης της. Ο Μουρσέλι με χώρισε πριν από τέσσερις μήνες χωρίς λόγο, προσπάθησα να τον συζητήσω, αλλά με έκλεισε τελείως. Τον αγαπούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα καθώς έφευγε, έκλαψα και έγινα σκιά του εαυτού μου. Αλλά όλα άλλαξαν πριν από δύο εβδομάδες, όταν είδα ένα σχόλιο για το πώς η Δρ Έλεν βοηθά τους ανθρώπους με θέματα σχέσεων και γάμου, επικοινώνησα μαζί της και χαίρομαι που το έκανα γιατί τώρα ο φίλος μου επέστρεψε και με αγαπά ακόμα περισσότερο, υπόσχομαι ποτέ να με πληγώσει ξανά. Σας ευχαριστώ Dr Ellen για τη βοήθειά σας, είστε η καλύτερη. Για τους θεατές εκεί έξω που χρειάζονται βοήθεια για τη σχέση ή τον γάμο τους, σας αφήνω τα στοιχεία επικοινωνίας της Δρ Έλεν. Στείλτε email ellenspellcaster@gmail.com
WhatsApp+2349074881619
Η υπηρεσία του περιλαμβάνει επίσης
1. Ξόρκια για να κερδίσετε το λαχείο
2. Τα ξόρκια φέρνουν πίσω τον πρώην εραστή σου
3. Ξόρκια για να σταματήσει το διαζύγιο
4. Άμεση θεραπεία του HIV/AIDS
5. Θεραπεία του καρκίνου
6. Ξόρκια αγάπης
7. Ξόρκια συμφιλίωσης
8. ξόρκια τοκετού και λύσεις υπογονιμότητας
9. Ξόρκια για την προστασία του κακού ματιού
10. Ξόρκια θανάτου
και τα λοιπά.
Email: ellenspellcaster@gmail.com
WhatsApp: +2349074881619

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis