ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

Κλειστή Εγνατία λόγω εργασιών...

Κλειστή Εγνατία λόγω εργασιών - Πρόγραμμα με κλείσιμο της Εγνατίας οδού ανακοίνωσε η Εγνατία ΑΕ σε διάφορα
σημεία του δρόμου μεταξύ Ιωαννίνων, Γρεβενών και Καλαμπάκας, λόγω τοποθέτησης νέου αντιολισθηρού ασφαλτοτάπητα. Αποκλεισμός της κυκλοφορίας στον αριστερό κλάδο της Εγνατίας Οδού, στην κατεύθυνση από Γρεβενά προς Ιωάννινα, από Α/Κ Βενέτικου μέχρι Α/Κ Παναγιάς, την περίοδο από Πέμπτη 10-06-2010 και ώρα 7:00π.μ. έως Κυριακή 20-6-2010 και ώρα 20:00 μ.μ. Κατά την ανωτέρω περίοδο η κυκλοφορία από Γρεβενά προς Ιωάννινα θα διεξάγεται από τον Α/Κ Βενέτικου μέσω της επαρχιακής οδού Μηλιάς – Κρανιάς (λειτουργική Εγνατία) στον Α/Κ Μετσόβου.
Αποκλεισμός της κυκλοφορίας του κλάδου του Α/Κ Παναγίας από Τρίκαλα προς Ιωάννινα, την Παρασκευή 18-06-2010 από 07:00π.μ. έως 20:00μ.μ. Κατά την ανωτέρω ημέρα η κυκλοφορία από Τρίκαλα προς Ιωάννινα θα διεξάγεται από την Εθνική Οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων (μέσω Κατάρας) έως τον Α/Κ Μετσόβου.
Αποκλεισμός της κυκλοφορίας στον δεξιό κλάδο της Εγνατίας Οδού, στην κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Γρεβενά, από Α/Κ Μετσόβου μέχρι Α/Κ Βενέτικου, την περίοδο από Δευτέρα 21-6-2010 και ώρα 7:00π.μ έως Παρασκευή 02-7-2010 και ώρα 20:00 μ.μ. Κατά την ανωτέρω περίοδο η κυκλοφορία από Ιωάννινα προς Γρεβενά θα διεξάγεται από τον Α/Κ Μετσόβου μέσω της επαρχιακής οδού Μηλιάς Κρανιάς (λειτουργική Εγνατία) στον Α/Κ Βενέτικου.
Η κυκλοφορία από Ιωάννινα προς Τρίκαλα θα διεξάγεται κανονικά διαμέσου του Α/Κ Παναγίας εκτός της Πέμπτης 01-07-2010.
Αποκλεισμός της κυκλοφορίας του κλάδου του Α/Κ Παναγιάς από Ιωάννινα προς Τρίκαλα, την Πέμπτη 01-07-2010 από 07:00π.μ έως 20:00μ.μ. Κατά την ανωτέρω ημέρα η κυκλοφορία από Ιωάννινα προς Τρίκαλα θα διεξάγεται από τον Α/Κ Μετσόβου στην Εθνική οδό Ιωαννίνων – Τρικάλων (μέσω Κατάρας).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε κανένα πολιτισμένο κράτος δεν κλείνουν τελείως τον δρόμο όταν στρώνουν καινούργιο ασφαλτοτάπητα...Και μάλιστα 50 ολόκληρα χιλιόμετρα επικινδύνου δρόμου με πολλές στροφές και ανηφόρες-κατηφόρες.Λες και όλα αυτά τα έργα γίνονται για να ενισχυθούν οικονομικά οι γύρω περιοχές από τους περαστικούς...

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis