ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! !

Τώρα και στα Γρεβενά.
ΤΟΤΕ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΨΥΧΕΣ!
''Την παλιά καλή εποχή , στην ΟΜΟΝΟΙΑ , όπου ο κόσμος ερχότανε άφοβα για τις δουλειές του , τις παραμονές των μεγάλων ντέρμπυ , κυκλοφορούσαν οι μαυραγορίτες που πουλούσαν εισιτήρια των αγώνων. Άκουγες δε μόνο δύο φράσεις . Η μία ήταν <<ΕΧΩ, ΕΧΩ >> η άλλη <<ΑΓΟΡΑΖΩ>>.

Γιατί έκανα αυτή την εισαγωγή. Προ ημερών, στις εφημερίδες ,υπήρξε μια εντυπωσιακή αγγελία ,ότι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας τι τάδε ημερομηνία θα σας περιμένουμε να αγοράσουμε ότι έχετε σε χρυσό! Δεν έδωσε και μεγάλη σημασία! Σήμερα όμως σε ημερήσια εφημερίδα , την Ε.Ω. , διάβασα ότι ΑΓΓΛΟΙ τοκογλύφοι αγόραζαν ότι πουλιέται! Από ρολόγια , δόντια μέχρι λίρες και γενικά ότι έχει να κάνει με χρυσό. Ο τζίρος έφτασε το 1,5 εκκ. Ευρώ!
Σας λέει τίποτα αυτό; Δείχνει κάτι; Φοροδιαφυγή; Είσαι τόσο αφελής; Δεν νομίζω!
Εγώ θα έλεγε ότι η μια περίπτωση είναι ότι ξεπλύθηκαν χρήματα η άλλη είναι ότι η ανέχεια που έχει ο κόσμος τον αναγκάζει πλέον να ξεπουλά ότι έχει! Πιθανό και άλλες εκδοχές!
Φοβάμαι ,τώρα που μπήκαμε στον σκληρό πυρήνα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής , που ασκήσει η κυβέρνηση με εντολές ΤΡΟΙΚΑΣ, ότι θα δούμε και άλλες αγγελίες στις εφημερίδες , αλλά αυτή την φορά πιο τραγικές. Όπως αγοράζουμε κομμάτι από το σώμα σας σε καλή τιμή! Αυτό το λέω ,γιατί η φτώχεια, η πείνα , η ανέχεια, τα κάνει όλα!

Κύριοι της κυβέρνησης , πρώην σοσιαλιστές, αλλά και όλοι όσοι ,με τον άλφα τρόπο ή βήτα στην ουσία ενδιαφέρεσθε να σωθούν οι τράπεζες , βάζοντας μπροστά το δημόσιο χρέος ,πλησιάζει η ώρα της έκρηξης! Ο δρόμος που οδηγείτε τον Έλληνα είναι προς την καταστροφή! Και μην νομίζετε ότι ρίχνοντας των στην εξαθλίωση θα ξεπουλήσετε τα πάντα! Όσο και αν οι παπαγάλοι σας κάθε βράδυ ωραιοποιούν τις καταστάσεις η ώρα της έκρηξης πλησιάζει.''

Υ.Γ. Προς τους συνδικαλιστές. Το παραμύθι σας τελείωσε! Αν σέβεστε πάνω από όλα την οικογένειας σας αλλάξτε ρότα! Μην νομίζετε ότι θα εξαιρεθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis