ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Φαρμακευτικός Σύλλογος Γρεβενών: Μας εξαπάτησε ο κ. Υπουργός και ξεκινάμε τριήμερες 24ωρες απεργίες από την Πέμπτη.

Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Γρεβενών που πραγματοποιήθηκε χθες 18 Ιανουαρίου με τη καθολική συμμετοχή όλων των μελών εξέτασε τις εξαγγελίες του Υπουργού Υγείας που αφορούν την φαρμακευτική πολιτική τής... Κυβέρνησης.
Τα όσα παρουσιάστηκαν είναι εντελώς διαφορετικά από όσα είχαν συζητηθεί με αποτέλεσμα οι φαρμακοποιοί να αισθανόμαστε εξαπατημένοι από τον Υπουργό και η αντίδρασή μας θα είναι ανάλογη του εμπαιγμού που υποστήκαμε επί τετράμηνο.
Οι προτάσεις του Υπουργού ουσιαστικά εξοντώνουν και την τελευταία δυναμική που απέμεινε στο Ελληνικό φαρμακείο. Δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας στην χορήγηση των φαρμάκων αφού απελευθερώνουν το ωράριο λειτουργίας τους και έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο
Οι φαρμακοποιοί της Γρεβενών και όλης της Ελλάδας εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης που οδηγούν σε κλείσιμο το Ελληνικό Φαρμακείο. Απορρίπτουμε τις ρυθμίσεις που θα συμπεριληφθούν στο σχέδιο νόμου του Υπουργού Υγείας γιατί είναι έξω από το πλαίσιο των συζητήσεων και του προσχηματικού, όπως αποδείχτηκε, διαλόγου που προηγήθηκε.
Οι φαρμακοποιοί δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε τον αφανισμό του παραδοσιακού Ελληνικού φαρμακείου, ούτε την κατάρρευση του Ασφαλιστικού συστήματος της χώρας μας
Ενωμένοι οι Φαρμακοποιοί θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή φαρμακευτική πολιτική που παρουσιάστηκε και έχει στόχο να παραδώσει τη φαρμακευτική περίθαλψη του Ελληνικού λαού στα χέρια των πολυεθνικών εταιρειών και των μεγάλων συμφερόντων.
Η Γ.Σ. ομόφωνα υιοθέτησε την πρόταση του Δ.Σ. του Φ.Σ.Γρεβενών για πλήρη εναρμόνιση με τις πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις που αποφάσισε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος τη Δευτέρα 17/1.
Τριήμερες 24ωρες πανελλαδικές απεργίες την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή , 19,20 και 21 Ιανουαρίου αντίστοιχα , επανάληψη την δεύτερη εβδομάδα τις ίδιες ημέρες Τετάρτη , Πέμπτη και Παρασκευή, 26, 27 και 28 Ιανουαρίου. Για το διάστημα αυτό οι ασθενείς με ιατρική συνταγή θα εξυπηρετούνται από τα φαρμακεία υπηρεσίας.
Ζητούμε την κατανόηση αλλά και την ενεργή συμπαράσταση τψν ασφαλισμένων .
Το Ελληνικό φαρμακείο. το φαρμακείο της γειτονιάς, το «ανθρώπινο φαρμακείο, θα παραμείνει ζωντανό και ενεργό μέσα από τους αγώνες τους δικούς μας αλλά και των εκατομμυρίων ασφαλισμένων.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Γ.Σ. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis