ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

Για την κονόμα γίναμε όλοι "μανιταροφιλοι" ? ?

Γιορτή Μανιταριού ? ? η ΑΠΑΤΗ να μαζεψει κοσμο ? ?

(Αναδημοσίευση για εύκολη αναφορά)

Η Γενική Συνέλευση των Μ.Δ.Μ. που έγινε στην έδρα του Συλλόγου στον Απόσκεπο Καστοριάς στις 22 Μαΐου του 2011 με θέμα το μέλλον της Πανελλήνιας Γιορτής Μανιταριού και βασικό σκεπτικό την επαναφορά της Γιορτής στα αρχικά της ιδεώδη,αποφάσισε παμψηφεί:

Τη διοργάνωσή της 9ης Πανελλήνιας Γιορτής Μανιταριού στις 4 και 5 Νοεμβρίου στην περιοχή του όρους Ορλιακας Γρεβενών με βάση τις Κατασκηνώσεις Ζιάκα.

Δεν θα αναλωθούν σε καμμιά περίπτωση δημόσιοι πόροι και γι αυτό το λόγο αποκλείστηκε η επιχορήγηση από φορείς, οι οποίοι θα ζητηθεί να συνδράμουν μόνο σε υποδομές και μέσα (χώρος διοργάνωσης,αποκομιδή απορριμμάτων).

Τα έξοδα της Γιορτής θα αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Σύλλογος με τη συνδρομή μικρής έκτασης χορηγιών των μελών του,μελών άλλων Συλλόγων, συγγενών με το αντικείμενο επιχειρήσεων και κουπονιού συμμετοχής των επισκεπτών.

Το κουπόνι υπερ του Συλλόγου ορίστηκε στα 10 ευρώ και περιλαμβάνει δικαίωμα παρακολούθησης των σεμιναρίων,συμμετοχής στις εξόδους στο δάσος για ανεύρεση και ταυτοποίηση μανιταριών και συμμετοχής σε όλα τα δρώμενα που θα προγραμματιστούν και τις δύο ημέρες διεξαγωγής,χωρίς καμμία υποχρέωση εκ μέρους του Συλλόγου για σίτιση.Μανιταρόσουπα και μανιταρόπιτες θα προσφερθούν με χορηγία μελών του Συλλόγου,προαιρετικά.

Δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις εκθετών,καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και μικροπωλητών.
 

Θα λειτουργήσει κυλικείο με ευθύνη και διαχείριση του Συλλόγου,τα έσοδα του οποίου θα συνυπολογιστούν στην κάλυψη του κόστους της Γιορτής.

Δεν θα γίνουν συναυλίες με τη μορφή των προηγούμενων διοργανώσεων αλλά μουσικές βραδιές πιθανότατα σε κοντινούς ξενώνες,με μουσικά σχήματα που θα συμμετάσχουν αμισθί και ηχητικά μέσα χορηγών ή των μελών.

Οι έξοδοι για αναζήτηση μανιταριών θα γίνουν με επικεφαλής έμπειρους οδηγούς - συλλέκτες σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και θα ακολουθήσει ταυτοποίηση των ειδών και κατανάλωσή τους.

Η αφίσα της Γιορτής θα είναι χρηστική με προβολή των κυριότερων ειδών,θα προκριθεί χωρίς χρηματικό έπαθλο,η εκτύπωσή της θα χρηματοδοτηθεί απο το Σύλλογο ενώ και η ενημερωτική προβολή της Γιορτής θα γίνει επίσης με ίδια μέσα και Δελτία Τύπου.

Για το Γραφείο Τύπου των Μ.Δ.Μ.
Νίκος Παπανίκος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερεις τι σε γινεται μεγαλε

GReveniotis είπε...

για πες να ξέρω να λέω

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΛΑ ΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ

GReveniotis είπε...

κονομάω από παντού xaxaxa από που δηλαδή?,μάλλον άλλοι πάνε να τα κονομήσουν,απλά είμαι μέλος του συλλόγου μανιταροφιλων και όταν συζητήσαμε για γιορτή ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ http://www.manitari.gr/img/2011/a2011.jpg

-Aυτό έγραψε στο επίσημο forum του συλλόγου ο Γιώργος

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ
από manitarock »
Πέμ Αύγ 04 2011,17:37
"Επειδή δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω από αυτά που γράφει το δελτίο τύπου που μας έστειλαν οι διοργανωτές(Πολιτιστικός Σύλλογος ΟΡΛΙΑΚΑΣ) σχετικά με το RIVER PARTY - ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ,σας δίνω το τηλέφωνο του Τζώρτζη..."

Γνώθι σ' αυτόν
Γιώργος Κωνσταντινίδης

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis