ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

"ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ".

Συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού για ανάρτηση πανό με πολιτικό σύνθημα. (foto)

Στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη,οπαδοί του τριφυλλιού ανάρτησαν στην εξέδρα πανό με το σύνθημα "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ".Ο αγώνας διακόπηκε και ο διαιτητής ζήτησε να κατέβει το πανό,κάτι που δεν έγινε δεκτό από τους θεατές.
Τελικά ο αγώνας συνεχίστηκε με το πανό στη θέση του,αλλά η ιστορία δεν τέλειωσε εκεί.
Με τη λήξη του αγώνα,η αστυνομία έκανε εξωνυχιστικό έλεγχο σε όλα τα οχήματα που έφευγαν από το γήπεδο και έτσι οι κάτοχοι του επίμαχου πανό εντοπίστηκαν.
Τότε αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν αυτοκίνητο,κατέβασαν τον κόσμο και τους ζητούσαν να δείξουν το πανό που είχαν για να δουν τι έγραφε,ενώ παράλληλα διμοιρίες των ΜΑΤ προσέγγισαν το Στάδιο.
Ενώ παράλληλα διμοιρίες των ΜΑΤ προσέγγισαν το Στάδιο.
Η αστυνομία ξεκίνησε να βαράει απροκάλυπτα τον κόσμο του Τριφυλλιού που ήταν γύρω από το αμάξι προκειμένου να απομακρυνθούν.
Ο κόσμος όμως του Παναθηναϊκού σιγά-σιγά αυξανόταν με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει... εκρηκτική και λίγο έλειψε να δημιουργηθούν σοβαρά επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ με αφορμή μόνο και μόνο τη στάση της αστυνομία.
Οι αστυνομικές δυνάμεις μάλιστα στο τέλος της προχώρησαν και στη σύλληψη των φίλων του Τριφυλλιού που ήταν επιβάτες στο αμάξι χωρίς να τους πουν το γιατί.
Η εβδομάδα της οργής!
Οι φίλαθλοι και κυρίως οι οργανωμένοι βγήκαν μπροστά! Με τον δικό τους τρόπο.
-Την περασμένη Τρίτη οι οργανωμένοι της Θύρας 7 παρουσίασαν μια χωρογραφία που συζητήθηκε και εκτός συνόρων, αλλά παράλληλα ενόχλησε τη Γερμανία στην οποία απευθύνονταν! Παράλληλα στο φινάλε του «ερυθρόλευκου» θριάμβου επί της Ντόρτμουντ ακούστηκαν ουκ ολίγες φορές έστω και με... δόση ύβρεων συνθήματα που αφορούσαν τα εθνικά χρέη και τον δανεισμό!
-Στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου στο Ολυμπιακού στάδιο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αναρτήθηκε πανό απεργών από την ΕΡΤ που εξέφραζαν την αντίθεσή τους με τα αντιλαϊκά μέτρα!
-Στην Τούμπα κρεμάστηκαν πανό κατά των ΜΑΤ για την...ωμή βία κατά των πολιτών,ενώ στον πρόσφατο αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς ακούστηκαν και συνθήματα κατά του πρωθυπουργού,έστω κι αν ο διαιτητής λόγω...αλλοδαπής προέλευσης δεν διέκοψε το παιχνίδι.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι σε κάθε αγωνιστική,σε κάθε γήπεδο η εκδήλωση αγανάκτησης από τον κόσμο θα γίνεται όλο και πιο έντονη!Αν οι διαιτητές αποφασίζουν να γίνουν...αυτόκλητοι υπερασπιστές των πολιτικών,όπως συνέβη στην περίπτωση του Μήτσιου,τότε μάλλον θα κάνουν ακόμη πιο δύσκολη τη θέση τους βρίσκοντας απέναντί τους όλη την κοινωνία!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΊΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΊ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΆΔΩΝ ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΩΜΉ ΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΌΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ,ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΟ & ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΦΑΊΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ?ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΟΒΙΑΣ ΜΑ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ. ΟΠΑΔΟΙ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΈΝΟΙ.ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis