ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,αγαπητοί συμπολίτες,με αυτή την εισήγηση απευθύνομαι σε όλους εσάς, τους κατοίκους του Δήμου Γρεβενών,για να σας ενημερώσω ότι ο Δήμος μας,ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων Δήμων,αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την άρνηση πληρωμής του τέλους ακινήτων,το οποίο καλούμαστε όλοι να πληρώσουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Ο Δήμος Γρεβενών καταγγέλλει τη σκληρή δημοσιονομική και φοροεισπρακτική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση,την πολιτική του Μνημονίου και στηρίζει-συμμετέχει σε κάθε δράση που έχει στόχο την άρνηση πληρωμής του ειδικού τέλους ακινήτων και οποιουδήποτε άλλου «χαρατσιού».
Παράλληλα,στέκεται στο πλευρό όλων των πολιτών που αντιδρούν και αντιστέκονται στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση,τα οποία πλήττουν κυρίως τους χαμηλόμισθους,τους συνταξιούχους, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κυρίως τους ανέργους,ο αριθμός των οποίων αυξάνεται καθημερινά.
Ήδη οι Έλληνες πολίτες έχουν κληθεί να καταβάλλουν στο κράτος μια σειρά από εισφορές και τέλη (ΕΚΑΣ, έκτακτη εισφορά εισοδήματος, ειδικό τέλος ακινήτων κτλ.),αλλά και να υποστούν τις συνέπειες από περικοπές σε μισθούς και συντάξεις,μείωση του αφορολόγητου ορίου,νέο μισθολόγιο αύξηση του ΦΠΑ και άλλα επώδυνα μέτρα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους,σας καλώ να αντισταθείτε σε αυτήν την εισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης,αρνούμενοι να καταβάλλετε το ειδικό τέλος ακινήτων.
Ο Δήμος Γρεβενών θα σταθεί δίπλα σας και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου όλοι μαζί να αποτρέψουμε την πληρωμή προς το κράτος του εν λόγω «χαρατσιού».
Το επόμενο διάστημα με ανακοίνωσή του ο Δήμος Γρεβενών θα σας γνωστοποιήσει τον τρόπο και τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν,για να παρέχει ο Δήμος τη νομική προστασία-βοήθεια κατά της επιβολής από την πολιτεία του τέλους ακινήτων».
Η εισήγηση του Δημάρχου έγινε δεκτή από το σώμα κατά πλειοψηφία,μειοψηφούσης  της παράταξης της Μείζονος Αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis