ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πράξη ανθρωπιάς από δύο αδελφές από τη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από την Αβδέλλα Γρεβενών για να σωθούν ανθρώπινες ζωές

«Στις δύσκολες στιγμές, δεν ωφελεί να ζεις μόνος σου και να υποφέρει ο διπλανός σου», μας δήλωσε η Ιουλία Αγοράστη, η οποία μαζί με την αδελφή της Βασιλική Αγοράστη – Αντωνίνη, προσέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, προκειμένου να βοηθήσει στο να σωθούν ζωές συνανθρώπων μας, όταν παραστεί ανάγκη.
Μάλιστα η διοίκηση του νοσοκομείου την Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 12.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν των δωρητριών, στην αίθουσα συνεδριάσεων του νοσοκομείου.
Όπως μας είπε ο διοικητής – πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών Κυριάκος Σημαδόπουλος «στη δύσκολη οικονομική συγκυρία τα νοσοκομεία και τα ιδρύματα παροχής κοινωνικού έργου, χρειάζονται τέτοιες προσφορές εκ μέρους των πολιτών, και η αξία αυτή είναι πολλαπλασίως πολύτιμη εάν προέρχεται από το υστέρημα των πολιτών του καθημερινού μόχθου».
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι δύο αδελφές, με καταγωγή από την Αβδέλλα Γρεβενών προσφέρουν στον τόπο καταγωγή τους. Ο αείμνηστος πατέρας τους Δημήτρης Αγοράστης,τα ξυλόγλυπτα που άφησε από τη δουλειά του,τα προσέφεραν στο μουσείου Γρεβενών.
Πως όμως δημιουργήθηκε η ιδέα για να δωρίσουν ασθενοφόρο;Όπως επισήμανε η Ιουλία Αγοράστη «όταν πριν από χρόνια αρρώστησε ο πατέρας μας στην Αβδέλλα Γρεβενών, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών, επειδή όμως δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, πέρασαν πάνω από έξι ώρες και αφού υπήρξε ταλαιπωρία, τελικώς ήρθε και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Αυτές οι πολύτιμες ώρες που σε κάποιον μπορεί να στοιχίζουν τη ζωή, θελήσαμε να τις μειώσουμε, με τη δωρεά του ασθενοφόρου. Δεν είμαστε εύποροι, αλλά έχουμε πλούσια καρδιά για τον συνάνθρωπό μας. Εξάλλου, σε αυτόν τον αδικημένο τόπο, κάτι πρέπει να προσφέρουμε όλοι μας, ο καθένας ότι μπορεί. Εικοσιδύο χρόνια ήμουν εθελόντρια αδελφή νοσοκόμα και γνωρίζω πόσο απαραίτητο είναι ένα ασθενοφόρο σε μια απομακρυσμένη περιοχή, για να μπορούν να δουλέψουν σωστά, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό», κατέληξε η Ιουλία Αγοράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis