ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Αυτοί έφτασαν την Ελλάδα στο σημερινό χάλι,αυτοί θέλουν να μας πείσουν πως είναι η ελπίδα μας! ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!

Προφυλακίστηκε τέως διευθυντής της ΔΕΥΑ Γρεβενών για σκάνδαλο 2,5 εκατ.ευρώ επί δημαρχίας του Γ.Ν, στενού συνεργάτη πρωτοκλασάτου γαλάζιου υπουργού του Κωστάκη Καραμανλή,του Χ. Φώλια.
 Ο πρώην διευθυντής της ΔΕΥΑΓρεβενών, φέρεται ως βασικός “πρωταγωνιστής” σε σκάνδαλο έκδοσης εικονικών τιμολογίων, ύψους περίπου 2,5 εκατ. ευρώ.
 Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ βέβαια,πρόκειται για μια καλοστημένη κομπίνα με βασικό πρωταγωνιστή το κορυφαίο στέλεχος της Επιχείρησης,που πρωταγωνιστούσε για χρόνια σε ένα «πάρτι» με εικονικά τιμολόγια για εικονικά έργα.Κάποιοι που έπρεπε να δουν την διαθφορά και όσα γίνονταν δεν έβλεπαν,(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;) και κάποιοι άλλοι την έβλεπαν μεν,αλλά δεν μιλούσαν,(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;) με αποτέλεσμα η ζημιά για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Γρεβενών να κινείται μεταξύ 4,5 και 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για το διάστημα από το 2007 μέχρι το 2010.
 Για την υπόθεση κατηγορούνται και ο Νεο-Δημοκράτης,τέως δήμαρχος Γρεβενών Γ.Ν και ο πρώην αντιπρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης,οι οποίοι,αφού απολογήθηκαν,αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση και περιοριστικούς όρους.
Εδώ δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη;
Δεν υπάρχει “εγκληματική οργάνωση;”
Σύμφωνα με καταγγελίες,η κομπίνα είχε και συνέχεια,καθώς τα μέλη του κυκλώματος που γέμιζαν τις τσέπες του σε βάρος των πολιτών του Δήμου Γρεβενών,προσπαθούσαν να καλύψουν τις ατασθαλίες τους με εικονικά τιμολόγια και να ξεφορτωθούν τις επιταγές. Συγκεκριμένα,«έσπαγαν» μία επιταγή του Δημοσίου ύψους 10.000 ευρώ,την «πουλούσαν» στον πρόθυμο να τους βοηθήσει συνεργάτη προς 8.000 ευρώ,ο οποίος σε λίγες ημέρες θα έβγαζε χωρίς να έχει προσφέρει τίποτα κέρδος 2.000 ευρώ.
Έστω και αν τις υπογραφές τις έβαζε ο ένας,όλα δείχνουν ότι πίσω από τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος στα Γρεβενά η Δικαιοσύνη ερευνά το ενδεχόμενο να βρίσκεται ένα «κύκλωμα» που έτρωγε με «χρυσά κουτάλια».
 Είναι τυχαίο άλλωστε που λίγο πριν πιάσει δουλειά ο εισαγγελέας,οι εμπλεκόμενοι φέρονται να έσπευσαν να επιστρέψουν περίπου 900.000 ευρώ,για να καλύψουν την «τρύπα»;
Το ΣΔΟΕ πάντως έριξε μια «καμπάνα» ύψους 2,8 εκατομμυρίων ευρώ στο Δήμο Γρεβενών για να έχουν από δω και πέρα τον νου τους!
Και αυτός ο γαλάζιος Δήμαρχος ρε παιδί μου!
Να έχει θητεύσει δίπλα στον Φώλια και να μην ξέρει πως να προστατέψει τον Δήμο του από τα λαμόγια που έκαναν ότι ήθελαν;
Τι σόϊ δήμαρχος ήταν;
Βιτρίνα κι αυτός;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis