ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον ΓΣ Γρεβενών, προκηρύσσουν αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό με την επωνυμία «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» 2014 που θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:


 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 4 Μαΐου 2014
 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Εκκίνηση-Τερματισμός Κεντρική Πλατεία Γρεβενών
 3. ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ: 1.000 μ. ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄- Β΄- ΜΙΝΙ γεννημένοι τα έτη 1999-2005 1.000 μ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄- Β΄- ΜΙΝΙ γεννημένες τα έτη 1999-2005 3.000 μ. ΠΑΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ γεννημένοι τα έτη 1995-1998 3.000 μ. ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ γεννημένες τα έτη 1995-1998 6.000 μ. ΑΝΔΡΩΝ γεννημένοι το έτος 1992 και μεγαλύτεροι 6.000 μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ γεννημένες το έτος 1992 και μεγαλύτερες
 4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:Έχουν οι αθλητές-τριες των σωματείων της δύναμης του ΣΕΓΑΣ αλλά και όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι-νες.
 5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ: Θα  γίνονται  στα  γραφεία  της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας μέχρι την Παρασκευή 2/5/2014, στο ειδικό έντυπο που συνοδεύει την προκήρυξη,  κανονικά συμπληρωμένο, ταχυδρομικώς ή με FAX ή στο email segas-dm@otenet.gr .Κανένας  αθλητής-τρια δεν  θα  γίνει δεκτός  χωρίς  Δελτίο. Τις  Δηλώσεις   πρέπει  να  υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του  σωματείου. Ο αριθμός συμμετοχής κατά αγώνισμα είναι  απεριόριστος. Ο εκπρόσωπος του σωματείου κατά την έναρξη των αγώνων, καθώς επίσης και κατά τη διάρκεια αυτών, να έχει μαζί του τα Αθλητικά Δελτία  των αθλητών-τριών, για να τα παραδώσει στον Αλυτάρχη των  αγώνων  εφόσον ζητηθούν, θεωρημένα από τον  Γιατρό.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ-ΝΕΣ: Θα γίνονται στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας στην δήλωση συμμετοχής-υπεύθυνη δήλωση στο γραφείο του ΓΣ Γρεβενών στο FAX 24620 76025 ή στο email gsgrevenon@yahoo.gr μέχρι την Παρασκευή 2/5/2014. ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Οι οριστικές δηλώσεις συμμετοχής για τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ θα γίνονται επίσης στο γραφείο του ΓΣ Γρεβενών στο FAX 24620 76025 ή στο email gsgrevenon@yahoo.gr έως την Τετάρτη 30/4/2014, στο ειδικό έντυπο που συνοδεύει την προκήρυξη.Οι συνοδοί των σχολείων πρέπει να έχουν μαζί τους συγκεντρωτική κατάσταση των μαθητών τους. Για τους ανήλικους αθλητές-τριες που συμμετέχουν με το σχολείο τους η απόδειξη της ηλικίας  θα γίνεται δεκτή και με τη συγκεντρωτική κατάσταση από το σχολείο τους (δημοτικό) υπογεγραμμένη από το Διευθυντή και τον συνοδό Κ.Φ.Α.
 6. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ: Με  τη  φροντίδα  και  την  ευθύνη  των  Συλλόγων  οι  αθλητές και οι  αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από  γιατρό πριν  από  τους  αγώνες. Η  πιστοποίηση  της  υγείας  των  αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση  για  την  συμμετοχή  τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή  γίνεται στο  πίσω  μέρος  του  Δελτίου  του  αθλητή-τριας και το  οποίο θεωρείται από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς.Το Δελτίο Υγείας ισχύει για ένα [1] έτος από τη θεώρησή του.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ-ΝΕΣ: Θα πρέπει να συμπληρώσουν την υπεύθυνη δήλωση που συνοδεύει την προκήρυξη όπου θα αναφέρεται ότι αγωνίζονται με δική τους ευθύνη.
 7. ΕΠΑΘΛΑ:                                                                                                              Στους τρεις πρώτους-τες νικητές-τριες όλων των κατηγοριών,θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ 
 • Στους αγώνες θα ισχύσουν οι κανονισμοί αγώνων στίβου του ΣΕΓΑΣ έκδοσης 2014-2015.
 • Όλοι οι αθλητές-τριες των σωματείων,πρέπει να φοράνε τη επίσημη στολή των σωματείων τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.
 • Ότι δεν προβλέπεται από την παρούσα θα ρυθμίζεται από τον ΤΕΧΝΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ και τον ΑΛΥΤΑΡΧΗ των αγώνων, σύμφωνα με τον κανονισμό.
 • Τεχνικοί Υπεύθυνοι των αγώνων ορίζονται οι κ.κ.Αθανάσιος Ελευθεριάδης και Σαράντης Μαρκόπουλος.
 • Οι ανεξάρτητοι αθλητές-τριες και οι μαθητές-τριες των σχολείων που δεν έχουν δελτίο του ΣΕΓΑΣ, πρέπει να έχουν εξετασθεί από ιατρό με ευθύνη δική τους ή των γονέων τους,πριν από τους αγώνες. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι οργανωτές δεν έχουν καμιά ευθύνη για ότι συμβεί,κατά τη διάρκεια των αγώνων,σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.Επομένως από τους οργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανέναν αθλητή-τρια,αφού όλοι οι συμμετέχοντες-χουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους ή των συνοδών τους.
 • ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ: Στους αγώνες θα λειτουργήσει αίθουσα κλήσης και οι αθλητές-τριες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζονται πριν την διεξαγωγή των αγώνων για να δηλωθούν και να οριστικοποιηθούν τα πινάκια όλων των αγωνισμάτων τα οποία θα κλείσουν στις 10.00 Στην αίθουσα κλήσης οι εκπρόσωποι των συλλόγων και οι συνοδοί των σχολείων θα μπορούν να δουν τυχόν παραλήψεις (π.χ. δηλώσεις αθλητών αθλητριών που δεν υπάρχουν στην start list κ.α.) απευθυνόμενοι στον τεχνικό υπεύθυνο και στην γραμματεία των αγώνων για να τις διορθώσουν.
 • Παραλαβή αριθμών:Οι αριθμοί των συμμετεχόντων θα παραληφθούν στην αίθουσα κλήσης την ημέρα του αγώνα από την γραμματεία, που θα βρίσκεται στο σημείο εκκίνησης-τερματισμού του αγώνα, μέχρι τις 10.00.
 • Τους αγωνιζόμενους θα ακολουθεί ασθενοφόρο και όχημα των διοργανωτών για παν ενδεχόμενο.
 • Ο Οργανωτής Σύλλογος ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ είναι υπεύθυνος για την ομαλή και ορθή διεξαγωγή των αγώνων.
 • Αντιπρόσωπος του Δήμου Γρεβενών για οποιαδήποτε πληροφορία-διευκρίνιση είναι ο κ. Σβολιαντόπουλος Αντώνης (τηλ. 6974050837)
ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
09.00-10.30
Παράδοση αριθμών
11.00
1.000 μ.
11.30
3.000 μ.
12.00
6.000 μ.
12.30
Απονομές επάθλων
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γεν. Γραμματέας
              Παναγιώτου Νικόλαος                                                           Λαπαρίδης Ιωάννης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Gardening waste products clearance together with garbage disposal is an established headache in the present position. louis vuitton replica bags It is estimated that earth-friendly poor quality points to 30% within the family members waste products. chanel replica Numerous bio degradable absurdity are being deleted towards landfills during clear plastic sacks together with other non degradable substances posing a difficult chance into the conditions. replica watches As a consequence of hitting environmentally friendly complications, government authorities together with other environmentally friendly services around the world own formulate valuable gardening clearance tactics. replica watches uk So why Gardening absurdity Clearance together with Garbage disposal? Consumers choose to do away with together with selling your organically grown absurdity for numerous purposes. Just about the most outstanding factor the fact that disks bigger awareness of the condition for Gardening Waste products Clearance stands out as the chance any if not deleted earth-friendly waste products moves into the conditions. chanel outlet Despite the fact that organically grown, almost all absurdity is not going to compost the natural way during landfill online websites.

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis