ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Αναρτήθηκε από: http://stroumfopoli.wordpress.com

Το παρακάτω κομμάτι είναι ότι καλύτερο διάβασα από έναν άνθρωπο που έχει απίστευτη δόση χιούμορ και που βλέπει τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Αϊντε ρε Γκρεβενέιρο ΑΘΑΝΑΤΟ!!! Γράφει λοιπόν ο φίλος ο Σλιαρ…
Στο γόνιμο διάλογο που έχει ξεκινήσει θα ήθελα και γω να συνεισφέρω με μερικές προτάσεις :
1) H κατάσταση όπως καταλάβατε δε πάει άλλο.Οι πολίτες πρέπει να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και κρατώντας στο χέρι ένα ομοίωμα κλαρίνου που θα συμβολίζει τη μακραίωνη γρεβενιώτικη παράδοση να κυνηγήσουν και να ραπίσουν μέχρις εσχάτως κάθε αιρετικό “χαλκινιάρη”και “χαλκινίζοντα”.
2) Να συλληφθούν οι πρωταίτιοι της οργάνωσης “ανακατωσάρια” και να βασανιστούν ανηλεώς με 24ώρες μουσικές σέσσιον πλούταρχου,βέρτη και στέφανου γαιτάνου.Όσοι δεν υποκύψουν να εκτεθούν σε μεγάλες δόσης παρακολούθησης της παρέλασης αρμάτων στο καρναβάλι της κιβωτού.
3) Οι σύλλογοι των χωριών να περιφράξουν το χώρο που γίνονται τα ανακατωσάρια με “ζαλατίνα” αλα πανηγύρι βατόλακος και να ταμπουρωθούν εντός αυτού.Σε μια εξέδρα που θα στήσουν θα χορεύουν 24 ώρες επι 7 ημέρες την εβδομάδα παραδοσιακούς χορούς,θα ψήνουν κεμπάπ και σουβλάκια προς 5 ευρώ το τεμάχιο για την ενίσχυση του αγώνα και θα διενεργούν λαχειοφόρους αγορές με απορροφητήρες και χύτρες ταχύτητος.Τα έσοδα από τις τελεταίες θα διατίθονται για την διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
4) Για να τονοθεί το αγωνιστικό φρόνημα των πολιτών θα πρέπει να πυκνώσουν στα τοπικά μέσα οι εμφανίσεις του Νομάρχη και του γ.γ. από 2 εμφανίσεις το μισάωρο που είναι τώρα σε τουλάχιστον 6.Θα πρέπει να δοθεί έμφαση σε αγωνιστικά ρεπορτάζ όπως “δωρεά 1500 γιλέκων στους κυνηγετικούς συλλόγους” , “προετοιμασία χώρων καπνίσματος στο κτίριο της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης ” κ.α.
5) Να κατασκευαστούν γιλέκα και για τους υπόλοιπους πολιτιστικούς συλλόγους γιατί όλοι έχουν προσφέρει στον τόπο και δικαιούνται αναγνώριση από την πολιτική μας ηγεσία.
6)Τα γιλέκα να μοιράζονται μαζί με σουβλάκια,1 κλαρίνο , 1 λαγούτο και 1 ντέφι - χωρίς οργανοπαίκτες.Ο συνδυασμός αυτός έχει αποδειχτεί επιστημονικά ( Nasiades et al 2009 Cornell edu) ότι είναι αρκετός για να διασκεδάσει ο κάθε (πικραμένος) γρεβενιώτης.
7) Να εκδοθεί σε συλλεκτική έκδοση η πρώτη παγκόσμια εμφάνιση της Νομαρχιακής Ορχήστρας Γρεβενών με όλο το multimedia υλικό καθώς και υλικό backstage.Να χορηγείται σε κάθε νομιμόφρωνα γρεβενιώτη μαζί με (τι άλλο?) σουβλάκια και ένα κομμάτι τίμιας κορδέλας.Ως τίμια κορδέλα θα αναφέρεται οποιοδήποτε κομμάτι κορδέλας προήλθε με τεμαχισμό από το ψαλιδοφόρο χέρι του Νομάρχη μας και θα θεωρείται κειμήλιο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Να κατασχεθεί το jeep του ροκ και να παραδοθεί στους συλλόγους.Για παραδειγματισμό να μετατραπεί σε καρναβαλικό άρμα και από την ηλιοροφή κάθε χρόνο να ξεπροβάλλουν λινκιζόμενες βραζιλιάνες χορεύτριες που θα έχει φέρει ο κοσματόπουλος.
9) Οι άνωθεν βραζιλιάνες να πετάνε στον κόσμο σουβλάκια και γιλέκα.
10) Τέλος θα πρέπει ο βουλευτής γρεβενών κύριος Φώλιας να επιδιώξει την άμεση ένταξη ολόκληρου του Νομού στο πρόγραμμα προστατευόμενων περιοχών Natura. Tόσο σπάνιο τοπίο με τέτοια σπάνια και υπο εξαφάνιση είδη και υποείδη δεν ευδοκιμούν πουθενά αλλού.
Και συνεχίζει σε άλλο post τις εκπληκτικές του προτάσεις ο φίλος ο Σλιαρ…
α) Να φερουμε τα παιδια της πατρας στα ανακατωσαρια και να στειλουμε τον τακη τον Γκοβα στην Πατρα, συνοδεια της μακρινης του ξαδερφης Angelina Jolie
β) Να κανουμε ολοι οι Γρεβενιωτες απο ενα προσωπικο blog για τα ανακατωσαρια και να βρισει ο καθενας μονος του ολους τους υπολοιπους. Ο πρωτος που θα βρισει με τον τελευταιο δε να κερδιζουν ενα ρομαντικο δειπνο στην ψησταρια η καλη ζωη καθως και ενα γυναικειο αρωμα, με ψηγματα κεμπαπ φραουλα. Αργοτερα να κατασχεθουν ολοι οι υπολογιστες που χρησιμοποιηθηκαν για τα εν λογω blog και να καουν στο φανο ενω οι κουκουλοφοροι απο χωριο (respect) να πετανε μολοτωφ υπολογιστες απο δω και απο κει
γ) Να χαλασουν τον δρομο απο κατω κουρβολο προς εργατικες και να κανουν παλι το λειβαδακι για να παιζω μπαλα και γενικα για να γινει κατι προς τιμην μου.
δ) Να παρουμε το gallery και να προσπαθησουμε να το χωρεσουμε στο almodobar να δουμε αν χωραει. Αν χωρεσει καλως, αν οχι παιρνουμε τον νευρικο και τον βαζουμε στον ελλεβορο. Καθ’ ολη τη διαρκεια αυτης της προσπαθειας ο βριβος πουλαει το μαγαζι του στο Ροβα και ο Ροβας στον αδερφο του που εντωμεταξυ πουλανε το μαγαζι μαζι.
ε) Να αυτοκτονησει κοσμος πεφτωντας στο Γρεβενιτη και ο Γρεβενιτης πεφτωντας στον Αλιακμονα. Ο Αλιακμονας να ζει με τυψεις για πολλα χρονια και να ερχεται στα ανακατψσαρια ντυμενος γρεβενιτης αλλα με πιο πολυ νερο και χωρις τσιμεντο
στ) Το τσιμεντο να ειναι απο τους αφους Βουρκα
ζ) Να φερουμε τον Αντωνη Ρεμο να τραγουδησει Θεοδωρακη και μετα να μας αναλυσει την πρωτη ταινια disney με το ποταμοπλοιο στην οποια παιζει ο μικυ μαους. Επισης καλο θα ηταν να φερουμε τον υπουργο Χατζηδακη να μας τραγουδησει Χατζιδακι μια που εχουν το ιδιο ηθος και το ιδιο μυαλο φυσικα
η) Να μου βρειτε γιαπωνεζα νυφη μεσα σε μια βοδαμαδα μεσω internet, συνδεση isdn απο commodore 64 με κασσετα.
θ) Να με αγαπω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis