ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Αυλαία για το Νίκο Προύφα


Άδοξο τέλος επεφύλαξε η μοίρα για το Νίκο Προύφα, τον άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια "έσπασε" τα δεσμά της απομόνωσης του ερασιτεχνικού θεάτρου στο νομό Γρεβενών και το κατέστησε, μαζί με τους ανθρώπους που τον πίστεψαν, κτήμα όλων των Γρεβενιωτών, καθώς "όργωνε" στην κυριολεξία τα χωριά για να γνωρίσει και ο τελευταίος κάτοικος του νομού το θέατρο. Ο Νίκος Προύφας στα 46 του χρόνια βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2009, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα "φουσκωμένα" νερά του ποταμού Σούτσα, ανάμεσα στα χωριά Καρπερό και Τρικοκκιά, στο σημείο του τσιμεντο-στρωμένου οδοστρώματος.
Ο 46χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός βρισκόταν το βράδυ του Σαββάτου στο Καρπερό, απ' όπου αναχώρησε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα για το χωριό του, μέσω της επαρχιακής οδού Καρπερού-Τρικοκκιάς. Δυστυχώς λόγω και του σκότους ο Νίκος Προύφα δεν αντιλήφτηκε ότι ο ποταμός Σούτσα είχε "φουσκώσει" και προσπάθησε να τον διασχίσει. Το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά σε απόσταση 200 μέτρων, ενώ παρέσυραν και τον ίδιο όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί απ' αυτό. Το πρωί της Κυριακής ο πατέρας του ειδοποίησε την Αστυνομία, καθώς δεν είχε εμφανιστεί στο σπίτι του, η οποία εντόπισε αρχικά το αυτοκίνητο. Με τη βοήθεια και της πυροσβεστικής υπηρεσίας εντοπίστηκε στα 500 μέτρα και το άψυχο σώμα του 46χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε για νεκροψία και νεκροτομή στο Mαμάτσιο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Το τραγικό στην υπόθεση αυτή είναι ότι ο Νίκος Προύφας είχε μεταβεί στο Καρπερό για να κάνει τις αγορές για την ονομαστική γιορτή του γιού του, ενώ η σύζυγός του είναι ήδη έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.
Ο πνιγμός του Νίκου Προύφα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, η οποία ξεσπά καθώς η γέφυρα της Σούτσας, που χρόνια ζητούν ήταν αφορμή να χαθεί ένας ακόμη συνάνθρωπός τους.
Το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου αποτελεί θανάσιμη παγίδα για τους δεκάδες διερχόμενους οδηγούς, καθώς δεν υπάρχει γέφυρα, παρότι είναι ένας από τους πολυσύχναστους δρόμους. Παρά το γεγονός ότι κατά το παρελθόν έχουν παρασυρθεί αρκετά αυτοκίνητα και έχουν κινδυνεύσει πολλοί συνάνθρωποι μας δεν έχει κατασκευαστεί η γέφυρα, που είναι πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Η κηδεία του Νικου Προύφα έγινε το πρωί της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου 2009, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κατάκαλη Γρεβενών

πηγη: http://www.grevenanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis