ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

"Σχετικά με τις συλλήψεις...

"Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα το κείμενο σχετικά με τις συλλήψεις στα Γρεβενά. Πραγματικά αυτό που έγινε δεν έχει προηγούμενο. Πραγματική χούντα. Και έχει ξεκινήσει καιρό τώρα. Είναι αδιανόητο σ’ ένα γήπεδο 2000 θέσεων μιας πόλης όπως τα Γρεβενά και σε παιχνίδι όπου δεν υπάρχουν φιλοξενούμενοι φίλαθλοι να υπάρχουν διμοιρίες των ΜΑΤ από την Κοζάνη. Έγινε στο παιχνίδι με την Κοζάνη.
Πραγματικά ο διοικητής είναι σερίφης και την έχει δει ΚΑΛΑΧΑΝ. Πάει για ταξίαρχος και λέει αριστερά και δεξιά «ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ». Έχει βαλθεί να ... κλείσει το σύνδεσμο των οργανωμένων κ.λ.π
Προκλητικός στο γήπεδο δεν θέλει να μιλήσει ούτε με το Νομάρχη ούτε με κανένα και φέρεται σας σερίφης σε χωριό του Τέξας.
Στο παιχνίδι λοιπόν με τη Βέροια έγινε το απίστευτο. Έγινε εξονυχιστικός έλεγχος μέχρι τις κάλτσες έβγαζαν από τον κόσμο για να δουν μήπως έχουν κάτι επικίνδυνο μαζί τους. Απαγόρεψαν τα τύμπανα ακόμα και τα χαρτάκια από την κερκίδα και γενικώς η στάση ιδιαίτερα προκλητική.
Μέχρι που έγινε σύρραξη στο παιχνίδι, μπήκαν κάποιοι στον αγωνιστικό χώρο κυρίως άνθρωποι της διοίκησης εξοργισμένοι και τα έβαλαν με το διαιτητή. Από τους φιλάθλους κανένας. Ασφαλίτες σε όλο το γήπεδο έκοβαν φάτσες και μετά ξεχύθηκαν στις καφετέριες της πόλης και ρωτούσαν τα πιτσιρίκια: «Έβρισες;» όποιο απαντούσε φοβισμένα «ΝΑΙ» τον έδεναν. Έδεσαν πέντε παιδιά 16 χρονών οι τρεις με κατηγορία για εξύβριση και οι δύο για εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής.
Το τι έγινε στο αστυνομικό τμήμα δεν περιγράφεται. όλη η διοίκηση εκεί και ο νομάρχης. Φώναζαν συλλάβετε εμάς που μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και όχι τα παιδιά που έβριζαν. Ο σερίφης εκεί ατάραχος, έλεγε «Εγώ αποφασίζω, αύριο θα δέσουμε άλλους 15». Αν είναι δυνατόν. Ακούστε τι έλεγε ολόκληρος διοικητής."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Τα γνωρίζει αυτά ο κύριος Χρυσοχοίδης. Έμαθα πως ενημερώθηκε ο βουλευτής Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας και αύριο θα έχει ραντεβού με τον υπουργό προστασίας του πολίτη. όποιος μπάσος ασκεί βία σε πολίτη θα πηγαίνει σπίτι του είπε ο υπουργός να δω τι θα κάνει τώρα. Μήπως τον κινέζο ή όχι επειδή εμπλέκεται η πόλη του η Βέροια εκεί που εκλεγόταν μέχρι πρότινος;
Η μάνα του ενός απιδιού επιληπτική την έπιασε κρίση έξω από το τμήμα ο πατέρας του ενός παιδιού τυφλός και οι μπάτσοι το χαβά τους. Απίστευτα σκηνικά στην ΕΛΛΑΣ του 2009 όπου ο Χρυσοχοίδης λέει ότι έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Σήμερα το πρωί ήρθε σήμα για σύλληψη άλλων δεκαπέντε ατόμων μεταξύ αυτών και αρκετών πιτσιρκάδων.
Όλη η πόλη είναι ανάστατη και κάποιοι έλεγαν χθες ότι όσα έγιναν το Δεκέμβριο στην Αθήνα θα γίνουν φέτος στα Γρεβενά. Ο υπουργός να τα ακούει αυτά. Ο υπουργός ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ…
ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

ΞΥΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΣΕΡΙΦΗ ΤΩΡΑ!!! ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ;;;

ΕΝΑΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

πηγη: http://troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis