ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας

Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής του ρ/σ «Θέμα 9.89» και διαχειριστής του blog «Troktiko». Υπήρξε, επίσης, επί σειρά ετών, στενός συνεργάτης του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Δολοφονική επίθεση δέχτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στις 05:20 π.μ. περίπου, έξω από το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη, ο 37χρονος δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας. Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν συνολικά 20 κάλυκες από πυροβόλο όπλο στο σημείο της δολοφονίας.
Όπως δήλωσε η σύζυγός του στην αστυνομία, άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός τους και όταν ο δημοσιογράφος άνοιξε αντίκρισε έναν άγνωστο ο οποίος του είπε ότι κάποιοι έκλεβαν το ΙΧ αυτοκίνητό του κάτω από την πολυκατοικία.
Ο Γκιόλιας κατέβηκε γρήγορα στην είσοδο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και εκεί άγνωστοι τον «γάζωσαν» με με πιστόλι των 9 χιλιοστών, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.
Στη συνέχεια, διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο και πιθανότατα ήταν τρία άτομα. Σύμφωνα με μία μαρτυρία που εξετάζουν οι αστυνομικοί, οι δράστες φορούσαν στολές πιθανόν Σεκιούριτι ή Δημοτικής Αστυνομίας.
Γύρω στις 07:00 το πρωί, σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιόμετρο από τον τόπο της δολοφονίας, βρέθηκε καμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Honda Civic, με το οποίο θεωρείται σχεδόν βέβαιο από τους αστυνομικούς ότι διέφυγαν οι δράστες.
Το αυτοκίνητο αυτό εκλάπη από τον Άλιμο,το περασμένο Σάββατο 17/07/2010 και είχε δηλωθεί η κλοπή από τον ιδιοκτήτη του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Σημειώνεται ότι στο σπίτι ήταν η σύζυγός του, η οποία έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μαζί με το ανήλικο παιδί τους.
Τα κίνητρα της δολοφονίας εξακολουθούν να είναι αδιευκρίνιστα, ενώ από την αστυνομία δεν αποκλείεται καμία εκδοχή. Τις έρευνες για τη δολοφονία του 37χρονου δημοσιογράφου ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

O Σωκράτης Γκιόλιας γεννήθηκε στη Γερμανία στις 13 Φεβρουαρίου 1973. Ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Σε ηλικία 19 ετών άρχισε να εργάζεται στην εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό New Channel.
Το 2003 παντρεύτηκε τη σύζυγό του, Αδαμαντία, και το 2008 απέκτησαν τον γιο τους Ευθύμη, σήμερα δύο ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Σωκράτη Γκιόλια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.
Τον Οκτώβριο του 2008 οι δρόμοι του Σωκράτη Γκιόλια και του Μ. Τριανταφυλλόπουλου χώρισαν.
Ο Σ. Γκιόλιας είχε αναλάβει διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 9,89»και διαχειριστής του blog «Troktiko» ασχολούνταν πολλά χρόνια με το ρεπορτάζ στίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis