ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Λουκέτο εβαλαν σημερα Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου τα καταστήματα καφεστίασης στη Δυτική Μακεδονία.

Λουκέτο εβαλαν σημερα οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής σε όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της εφαρμογής απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους
, καθώς όπως τονίζουν η καθολική εφαρμογή του μέτρου απειλεί με κλείσιμο τα καταστήματά τους.
Η απόφαση των ιδιοκτητών καταστημάτων καφεστίασης για κινητοποιήσεις αποφασίστηκε σε συναντήσεις που πραγματοποίησαν τα σωματεία του κλάδου όλης της Δυτικής Μακεδονίας το προηγούμενο διάστημα σε Κοζάνη και Καστοριά, δήλωσε  ο πρόεδρος του σωματείου καφεστιατορίων και καταστημάτων αναψυχής Εορδαίας Σίμος Καλαϊτζόπουλος.
«Σε νεότερη επαφή των διοικήσεων των σωματείων μας αποφασίστηκε να προχωρήσουμε σε κλείσιμο των καταστημάτων μας τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην καθολική εφαρμογή του μέτρου, καθώς δεν δίνεται το δικαίωμα της επιλογής. Να επιλέγει ο καταστηματάρχης εάν στο κατάστημά του θα επιτρέπεται ή όχι το κάπνισμα, αφού η εφαρμογή του μέτρου αυτού γίνεται σε μια εποχή που τα καταστήματά μας σημειώνουν κατακόρυφη πτώση του τζίρου λόγω της κρίσης και απειλούνται με κλείσιμο»ανέφερε.
Ο κ. Καλαϊτζόπουλος σημείωσε μάλιστα ότι ήδη αρκετές από τις επιχειρήσεις του κλάδου αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, καθώς η κρίση πλήττει πρωτίστως τα εστιατόρια και τα συναφή καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας, ενώ με βάση έρευνες που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες μέρες στον Τύπο η πτώση του τζίρου σε αυτά τα καταστήματα έχει ξεπεράσει το 50% -60% και πολλές επιχειρήσεις του κλάδου απειλούνται με κλείσιμο και απώλεια 60.000 θέσεων εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis