ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Καρνάβαλος.



- ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  ΓΡΕΒΕΝΑ 2011....

- H Κατούνα ετοιμάζεται για το καρναβάλι 2011
Πέρυσι η Κατούνα κατά τη διάρκεια των αποκριών είχε δημιουργήσει μία ευχάριστη έκπληξη παρουσιάζοντας το δικό της 1ο καρναβάλι που κορυφώθηκε με ένα ξέφρενο γλέντι.
Έτσι αποφάσισαν να το ξανακάνουν και μάλιστα αυτή τη φορά με περισσότερη προετοιμασία και σχεδιασμό.

Ήδη με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Δημήτρη Τζαβαλά και του Προέδρου της Κατούνας Κώστα Κασούρα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους τοπικούς συλλόγους και φορείς του χωριού στα πλαίσια της προετοιμασίας για την καλύτερη οργάνωση του καρναβαλιού…
Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του π. δημαρχείου Μεδεώνος, συζητήθηκαν ο προγραμματισμός και η μορφή των διαφόρων εκδηλώσεων, θέματα οργάνωσης και προετοιμασίας για τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού 2011.
Μετά την επιτυχημένη συνάντηση των ενδιαφερόμενων φορέων, συστάθηκε επιτροπή η οποία θα είναι επιφορτισμένη με τη διοργάνωση του φετινού Καρναβαλιού.

- Μήνυμα Δημάρχου για το Καστρινό Καρναβάλι 2011
Φίλες και Φίλοι, Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου οργανώνει το ΚΑΣΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ έναν Πολιτιστικό Θεσμό που στήριξαν από την πρώτη στιγμή οι Ηρακλειώτες με την εντυπωσιακή παρουσία και συμπαράσταση τους. Με στόχο την καλύτερη οργάνωση των φετινών εκδηλώσεων έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια από τον νέο διευρυμένο Δήμο με τη συμμετοχή ομάδων, συλλόγων και σχολείων προκειμένου το «ΚΑΣΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2011» να εντυπωσιάσει και φέτος με την καθολική συμμετοχή των Ηρακλειωτών και το κέφι του.
Οι γιορτές της Αποκριάς είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε αλλά και να λάβουμε μέρος σε εκδηλώσεις που βγαίνουν μέσα από τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας και παράλληλα να διασκεδάσουμε. Ιδιαίτερα στις μέρες μας που το χαμόγελο, η καλή διάθεση και η θετική ενεργεία είναι απαραίτητα περισσότερο από ποτέ, οι γιορτές της Αποκριάς μπορούν να μας τα προσφέρουν απλόχερα.
Οι φετινές εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου , κορυφώνονται στις 26 και 27 του ίδιου μήνα με την Μεγάλη Παρέλαση των Καρναβαλιστών και το 9ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού και ολοκληρώνονται την Καθαρή Δευτέρα με γιορτές σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ηρακλείου. Σας προσκαλούμε να δώσετε το παρόν με κέφι και ενθουσιασμό σε όλες τις εκδηλώσεις του «Καστρινού Καρναβαλιού 2011» .
''Γιάννης Κουράκης''

- Καρναβάλι Μοσχάτου 2011: Το τριώδιο ανοίγει!
Από τον Δήμο Μοσχάτου ανακοινώθηκαν οι εκδηλώσεις τού προσεχούς Σαββατοκύριακου, για το Καρναβάλι Μοσχάτου 2011. Αναμένεται η απόφαση για τη μεγάλη παρέλαση.

- ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΗΝΗΣ 2011……….ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια αδράνειας, το ιστορικό Καρναβάλι της Κρήνης είναι και πάλι εδώ!!! Η ασυγκράτητη επιθυμία των κατοίκων να επανέλθουν στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, που ξεκίνησε με την προσπάθεια για επανασύσταση του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου, συνεχίζεται με την απόφαση  για  διοργάνωση καρναβαλιού τις φετινές απόκριες.

- Απόκριες Ξάνθη για Guinness!

- Αποκριές στην Κοζάνη.

"Η Κοζάνη κάνει ένα παραδοσιακό καρναβάλι με τους λεγόμενους Φανούς. Αρκετό κρασί, φαγητό και πολύ πολύ κέφι... Φέτος όπως και κάθε χρόνο η Αποκριά της Κοζάνης θα μείνει αξέχαστη σε όσους μας επισκεφτούν.

κλπ,κλπ,κλπ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis